Categories
Personal Development Social

Super Eroi în Moldova

Există ei oare? Sunt sigur că există și le simțim prezența zi de zi.

Super eroi sunt acele persoane, care contribuie ca bunăstarea acestei țări și societăți să crească. Ei sunt cei care dimineața ieșind în stradă își permit să zîmbească și să facă o faptă bună fără un motiv anume. Ajungînd la muncă își dedică 110% din energia lor pentru a construi o companie mai bună, care va crea un impact și mai mare în societate.

Super eroi în Moldova sunt o mulțime, dar nimeni nu le spune pe nume.

Avem scriitori, jurnaliști, finansiști, profesori, polițiști, voluntari, medici, programiști … orice persoană, indiferent în ce domeniu muncește poate fi super eroul acestei țări.

Una din condiții este să rămînă acasă. Să investească potențialul său aici, ajutînd la dezvoltarea oamenilor care îl înconjoară. Să creeze un impact zi de zi.

Cu regret în ultimii ani a avut loc o emigrare masivă a talentelor din Republia Moldova, iar aceasta se resimte asupra populației rămase. În mare parte un specialist, care deține cunoștințe profesioniste are tendința să plece peste hotare. Acest lucru este un dezastru pentru viitorul nostru.

Pentru a schimba viitorul este nevoie să achționăm acum.

Echipa Super Eroilor din Moldova organizează pe 22 Mai 2016 un eveniment de premiere a persoanelor, care creează un impact în societatea noastră.

Este o idee care îmi place nespus de mult și o susțin cu toată ființa.

Părăsiți fiind, neavînd susținere din partea statului și a sectorului privat, este foarte greu să îți asiguri o existență decentă. Oamenii care continuă să creeze și să aducă un impact merită să fie apreciați și recunoscuți.

Super erou poate fi oricine, chiar și tu! Întreabă-te doar ce poți să faci ca societate în care trăiești să devină mai prosperă.

Îți mulțumesc ție că ai fost pe aici, sper să revii curând.

Îndemn: Nu înceta să înveți și să fii curios, caută răspunsuri și primește plăcere.