Categories
Personal Development

Sa fii incintat de tine

 

Nu ai nevoie de cineva sa iti spuna cine poti sa fii, dar mereu pentru tine vor vorbi faptele tale. Cei din jur isi fac impresii despre tine reiesind din faptele tale, nu din altceva. Ei nu au cum sa citeasca gindurile sau sa te priveasca in oglinda sufletului si sa cunoasca mai bine cine esti tu.

De aceasta este foarte banal sa incerci sa fii altcineva decit esti. Nimeni nu te va cunoaste asa cum esti, daca vei juca rolul cuiva si vei juca in spectacolul altuia. Ia-ti inima in dinti si fii asa cum vrei sa fii. Stiu ca sunt deja niste idei prea mult invirtite si comercializate, dar intradevar sunt niste concepte ce functioneaza si sunt utile omului.

Zi de zi putem sa facem favoruri si sa ajutam pe cei din jur, dar primul si cel mai important om, pe care este bine sa il ajutam, suntem noi. Gindeste-te la tine ca la cel mai important om dintre toti, fiindca asa si esti. Ofera-ti multa dragoste si fii mai intelegator cu tine, caci deseori ne certam prea mult pe sine, decit ne-ar certa ceilalti. Ofera-ti posibilitatea sa dezvolti acel potential cu care ai fost nascut , si evita sa mai traiesti dupa standardele altcuiva.

Fii cea mai buna versiune a ta, compara-te cu tine cel de ieri, si fii incintat de tine, cel de azi, iar miine sa fii entuziasmat de ce mai ai de descoperit nou despre propria persoana.

*Imagine de pe Unsplash.com

Îți place ce scriu ? Abonează-te prin e-mail sau facebook.

Nu inceta sa inveti si sa fii curios, cauta raspunsuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.