Categories
Entrepreneurship Personal Development

Pentru ziua de ieri

Sa ne iertam si sa uitam ce a fost, ce nu am reusit sa facem, ce am gresit, ce succes am avut si cine ne-a scos din sarite.

Traind cu ce a fost, cu ziua de ieri, iti vine sa iti iai lumea in cap si sa te duci. Sa nu mai vii, sa fii acolo unde nu va mai fi ce a fost, doar ca asa loc nu exista.

Articole asemanatoare: Carari noi

Adesea ne trezim si respiram acelasi aer ca si in ziua de ieri, si astfel tot se aduna si ne apasa, ca sa putem sa traim este bine sa intelegem ca tot ce a fost ieri, este deja amintire si a ramas in trecut. Azi putem sa o luam de la capat cu o dispozitie nepatata si plina de viata. Acelasi principiu se aplica si de la o situatie la alta, noi zi de zi incercam sa fim ca un burete, absorbim tot ce se intimpla cu noi si mentinem in interior, pina intr-un moment, cind vine cineva si ne scurge de toate. Si ne simtim mai bine.

Toate acestea pot veni din invataminte ca: nu e frumos sa iti exteriorizezi sentimentele; sa iti fie rusine; esti barbat rabda; fetitele asa nu procedeaza; sa faci asa cum iti spun eu; eu stiu mai bine caci sunt mai mare; ai sa vezi ce o sa patesti daca nu ma asculti; ai uitat de mine; etc.

De fapt ne-ar sta mai bine sa fim ca o oglinda, care vede tot, dar nu pastreaza nimic, astfel vom fi mereu proaspeti.

Este vorba despre un schimb de aptitudini, de care noi suntem capabili, si sunt sigur ca avem capacitate sa optam pentru ceva mai bun zi de zi.

*Imagine de pe Unsplash.com

Îți place ce scriu ? Abonează-te prin e-mail sau facebook.

Nu inceta sa inveti si sa fii curios, cauta raspunsuri.

1 reply on “Pentru ziua de ieri”

Leave a Reply

Your email address will not be published.