Categories
Personal Development

O greșeală, pe care o facem când suntem tineri.

Tinerii sunt în căutare de liniște, lucruri simple, să le meargă ușor în toate și desigur doresc salarii mari. Mai doresc ei, ca lucrul să fie interesant, să-i motiveze angajatorul, să obțină timp pentru ei și mai mereu să facă doar ce le este pe plac. 

Nu aș vrea să spun că ceea ce doresc ei este ieșit din comun, doar aș dori să menționez că aceste lucruri trebuie muncite. Faptul că ei cunosc că trebuie să obțină așa ceva, nu înseamnă că le și merită.

După părerea mea când ești tânăr este foarte important să-ți testezi limitele și să te strădui foarte mult să le depășești, ca să înțelegi cât de departe poți ajunge. După câțiva ani de experimentare și ieșire din zona de comfort, este bine să facem doi pași înapoi și să ne gândim ce este cu adevărat important pentru noi. Să ne stabilim prioritățile și să ne focusăm pe lucrurile cu adevărat importante. După vom putea să ne stabilim și un preț al abilităților noastre. Fără a ne depăși limitele și fără ca să căpătăm aceste experiențe, nu prea putem să înțelegem cu adevărat propria valoare și pe cât de eficienți am putea fi. 

Această călătorie este individuală și specifică fiecărei persoane. Suntem diferiți și experiențele noastre ne pot ajuta să ne focusăm și să ne cunoaștem. Este o muncă grea și adesea neplăcută, dar sub presiune activăm un potențial ascuns, care ne ajută să ajungem la destinație cu totul alți oameni. 

Persistența va da roade, doar în cazul celor, care doresc să plătească acest preț de explorare și pionerat.

*drepturi de autor pentru iconița din imagine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.