Categories
Personal Development

Iphone-ul pierdut.

Știu, poate nu mai este o temă actuală, dar am și eu o părere vizavi de noul Iphone X și 8.

Pe an ce trece tot mai mult mă conving că cei de la Apple nu prea sunt inspirați și nu pot crea ceva totalmente nou. Poate un motiv ar fi că nu ascultă utilizatorii lor? Sunt atâtea feedbackuri bune cum ar putea fi îmbunătățit un iphone sau macbook, dar ei ignoră și propun chestii ca realitate augmentată și emoji. Când mă gândesc la Apple presupun că ei sunt primii în inovație și își dau seama în avans ce își vor dori utilizatorii. Nu ce oferă piața, dar ce pot ei să creeze pentru utilizatorii lor. Ceea ce sunt două lucruri diferite. Dacă veți privi lansările de produse de pe timpurile lui Steve Jobs, veți înțelege diferența. El pe lângă cuvinte frumoase, mai avea și un produs care era absolut inedit și care funcționa conform așteptările. Acum însă a rămas doar un copywriting bun și produse care te dezamăgesc.

Această companie nu va dispărea și va continua să creeze produse bune din punct de vedere tehnic, fiindcă sunt cu mult înaintea concurenților, dar nu sunt sigur că vor putea să ne uimească curând.

Sunt dezamăgit începând cu Iphone 6 încoace și tot mă mir până unde se poate de ajuns.

Ceea ce mă bucură că procesoarele instalate pe produsele Apple sunt de 2 ori mai rapide decât ceea ce oferă orice produs de top de pe piață. Indiferent că nu produc nimic extraordinar, oricum am să rămân utilizator Apple.

Pînă nu va apărea o companie, care să devină un nou disruptor în tehnologie.

Îți mulțumesc ție că ai fost pe aici, sper să revii curând.

Îndemn: Nu înceta să înveți și să fii curios, caută răspunsuri și primește plăcere.