Categories
Personal Development

Fundație

O casă are fundație, de ce un om nu poate să o aibă?

Care ar fi fundația unui caracter, cea care poate să te ghideze și să te completeze. De obicei crești și te dezvolți prea repede și dacă nu ai o fundație construită de către părinți pornești în viață cu un handicap. Acest handicap poate fi o binecuvântare, fiindcă ai posibilitatea să te dezvolți așa cum dorești, sau o năpastă care te urmărește toată viața.

Unii spun că traumele din copilările le poți înțelege și scăpa de ele aproximativ pe la 40 de ani. Poate pînă atunci capeți mai multă experiență și având proprii copii realizezi ce nu au făcut bine părinții tăi. Nici ei nu sunt vinovați, sărmanii, căci au avut și ei la rândul lor părinți. Nu mai contează de unde au pornit-o toate, dar e important ce vei face cu ceea ce ai acum.

Este o alegere și o oportunitate, dar e bine să ai un plan și să te ghidezi după el. Tot ce am primit de la părinți cunoaștem deja, dar ce îți dorești pentru copiii tăi depinde doar de tine.

E o cale grea, fiindcă răscolești în tine, și anume de aceasta fuge fiecare. Însă pentru ai tăi copii, fă un efort și fii mai bun, oferă-le o fundație ce îi va ajuta în viață.

*Mulțumesc Unsplash.com pentru imagine.

Îți mulțumesc ție că ai fost pe aici, sper să revii curând.

Îndemn: Nu înceta să înveți și să fii curios, caută răspunsuri și primește plăcere.