Categories
Personal Development

Experimente mici, dar zilnice! Stăruința dă roade.

Este foarte simplu să vorbim despre lucruri mari și vise nemărginite. Paradoxal, dar este mult mai greu să realizăm pași mici pentru a testa ideile. Cineva a spus, că orice poate fi realizat, dacă este împărțit în obiective foarte mici. De exemplu, fundamentul unei case, pornește cu prima cărămidă clădită. Nimeni nu se apucă să construiască o casă într-o zi, și cu atât mai mult, nu pornim de la cum va arăta încălzirea centralizată. 

În practica de zi cu zi, unele lucruri ne sunt atât de evidente, căci nici nu le observăm și le luăm ca normale. Probabil, abordarea pas cu pas, ne pare prea simplă și nu avem mare încredere în ea. Pe când eficacitatea ei este nemărginită. 

Prin această abordare este posibil să schimbăm absolut orice segment din viața noastră. Avem nevoie de răbdare și un plan cât mai detaliat. Dacă nu ne vom apuca noi de el, nimeni altcineva nu o va face pentru noi. Scrie absolut tot ce îți vine în minte și încearcă să construiești o cale pentru a atinge scopurile tale. Tot ce faci zilnic va da roade, fiindcă stăruința lasă urmă pe toate nivelele personalității noastre. 

*drepturi de autor pentru iconița utilizată în imagine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.