#DesignDays – mi-a oferit peste așteptări

Participarea la acest eveniment mi-a oferit peste așteptări. Am venit cu dorința de a cunoaște mai multe despre lumea design-ului, dar am aflat cum să construiesc un sistem de lucru, care instrumente să utilizez, cum să stabilesc priorități, ce greșeli pot fi omise în procesul de lucru și de ce este foarte important să schițez un plan. Am discutat cu designeri exprimentați și am reușit să pun întrebările la care demult căutam un răspuns. Nu pot spune că a fost un seminar sau training, mai degrabă a fost o discuție la care fiecare participant contribuia cu propria experiență. În două zile am creat un produs real și la fiecare etapă de dezvoltare, echipa designerilor de la YOPESO oferea feedback și sugestii. 
Oricare ar fi proiectul la care voi lucra, la sigur voi căuta să schițez un minim prototip viabil, care va putea fi prezentat clientului pentru a aprecia capacitatea de vânzare și utilitate. 
Nu a fost nevoie să fiu experimentat în design sau photoshop ca să particip la acest eveniment. Comunitatea m-a ajutat pe deplin să înțeleg ce înseamnă să fii designer și care sunt procesele cele mai importante. La acest eveniment mi-a apărut dorința să studiez mai aprofundat UX design-ul. Am decis să încep să studiez photoshop-ul și să citesc tot ce găsesc despre design. Nu sunt sigur că voi deveni un designer bun sau rău, dar vreau să investesc în această idee. Mereu am crezut că este o idee bună să participi la evenimente tematice. După părerea mea, anume la așa evenimente ai șansa să descoperi noi oportunități.
Voi reveni cu detalii referitor la studierea design-ului.

Următorul eveniment organizat de YOPESO este unul la care sigur voi participa. Mulțumesc foarte mult, echipei de organizare. 
Apropos, următorul eveniment este CodeWăi din data de 3 decembrie.

*Mulțumesc YOPESO, pentru imagine.

Îți mulțumesc ție că ai fost pe aici, sper să revii curând.

Îndemn: Nu înceta să înveți și să fii curios, caută răspunsuri și primește plăcere.

Victor Timotin Written by:

Comments are closed.