Categories
Social

Dedicat celor care nu pot adormi seara din cauza lucrurilor care ii fac sa se trezeasca dimineata

Să vă spun ceva despre trezitul de dimineață devreme. Acest articol nu este nicidecum dedicat celor care se trezesc dimineața și se plâng că sunt obosiți și că au dormit puțin. Și desigur nici celor care ajungînd vinerea se bucură din toată inima că vor putea să doarmă în week-end pînă mai tîrziu.

Acest articol este dedicat celor care nu pot adormi seara din cauza lucrurilor care îi fac să se trezească dimineața. Sunt persoanele care știu ce vor, și fac ceea ce le place. Și desigur la acest subiect sunt multe dileme și discuții filosofice. Mulți spun că sunt multe lucruri care ești nevoit să le faci și ele nu mereu îți sunt pe plac, dar oare atît timp cît îți utilizezi timpul pentru a face aceste lucruri și îți trece viața o dată cu ele, nu e mai bine să îți placă să le faci dar fiind conștient că ești nevoit să le faci ? Nu sunt pentru a accepta orbește ceea ce ești nevoit să faci, dar atît timp cît ai făcut tot posibilul să eviți aceste lucruri sau să le delegi și nu ți-a reușit, iar în final ești nevoit să le faci personal … atunci mai bine este să le faci cu inima deschisă și în cunoaștere de cauză.

Cînd opui rezistență se irosește energie fizică și psihologică, iar ea este limitată. Devine desigur nelimitată cînd circuitul energetic nu este închis de conflict și rezistență. Este un lucru fin, care toți îl simt însă puțini îi acordă atenție.

Vreau ca să fii persoana care se trezește nerăbdător dimineața datorită lucrurilor care te așteaptă să le faci. Să fii persoana care face cei place și realizează ceea ce este nevoit să facă. Acea persoană care are scopuri personale, are lucruri care îi place să le facă, lucruri care lea ales singură, dar nu iau fost agățate de cineva, de societate, familie, prieteni, media și alte surse.

Mâine e o nouă zi, la ce oră te trezești ? Vei face ce îți place ?

*Imagine de pe Unsplash.com

Îți place ce scriu ? Abonează-te prin e-mail sau facebook.

One reply on “Dedicat celor care nu pot adormi seara din cauza lucrurilor care ii fac sa se trezeasca dimineata”

Leave a Reply

Your email address will not be published.