Categories
Personal Development

De ce să nu citești?

Mereu îmi doream să pot citi cât mai mult și mă învinovățeam de faptul că nu-mi organizez timpul ca să reușesc să citesc. Am studiat diferite tehnici ca să reușesc să mă organizez mai bine și am reușit să citesc timp de șapte zile consecutiv. Între timp mai aveam și alte activități, iar pentru evidență înregistram rezultatele într-un fișier excel. 

Pe lângă toate activitățile, după șapte zile am reușit să compar două dintre ele – lectura și podcasturile, dintre care ca rezultat, în aceeași durată de timp am reușit să citesc 25 de pagini în 93 de minute și să ascult peste 350 de minute de podcasturi. 

Aceste rezultate se bazează pe ceea că eu în ultimii șapte ani am ascultat foarte multe podcasturi, dar am reușit mai puțin să citesc. Reieșind din rezultatele obținute am decis să renunț la ideea de a citi cărți obișnuite și să mă focusez pe cărțile audio. Poate în timp voi reuși să dezvolt și abilitatea de a citi cărți obișnuite, însă la moment, încărcat fiind, trebuie să mă mulțumesc cu podcasturi și cărți audio de pe Audible

*drepturi de autor pentru iconița din imagine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.