Categories
Personal Development

Dar puteți să ne oferiți reducere?!

Goana după cel mai bun preț ne face să scăpăm din vedere alți factori, care pot să ne ajute să creăm lucruri excepționale. În primul rând cu bani noi cumpărăm un serviciu sau un produs, dar nicidecum interesul vădit în proiectul nostru. 

Ce valoare adăugată ne poate oferi o persoană cointeresantă în colaborarea cu noi?! De ce totuși nu este destul să plătim doar bani și de ce nu are sens să cerem reduceri uneori?! 

Fiindcă o persoană cointeresată în proiect va veni cu ideii noi și va putea să ne ajute să observăm oportunități de creștere, acolo unde noi nu le vedem. Ei vor deveni ambasadori, avocați și chiar consultanți, dacă le apreciem efortul și le oferim costurile cerute de către ei. 

Desigur că vor exista oameni, care vor dori să profite de această abordare și cu ei trebuie să fim atenți. Scăpăm de paraziți prin cercetarea pieței, contracte bine puse la punct, sincronizări în perioada îndeplinirii lucrărilor și oferind o încredere nemărginită în capacitatea oamenilor de a fi responsabili, respectând condițiile agreate de la început. 

Adesea o reducere obținută ne costă mai mult, decât am fi acceptat prețul inițial. Stabiliți parteneriate, care vă vor oferi valoare adăugată pe lângă costul pe care-l plătiți pentru serviciul sau produsele livrate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.