Da-o in bara din prima

Cînd ești primul antreprenor în familie ești nevoit să înfrunți foarte multă rezistență psihologică și morală. Am făcut unele observații și am înțeles că nu știu din ce considerente dorim să cunoaștem cu siguranță ceea ce ne așteaptă mîine. Fie că lucrăm la unele proiecte sau facem unele alegeri în viață, despre care nu cunoaștem foarte multe. În așa situație primești multă critică și sfaturi din partea celor mai apropiați, fiindcă ei sunt de părere căci cunosc mai bine ce tu trebuie sa faci ca să te simți fericit.

Viața pentru mine este ceva foarte dinamic, pe care nu o poți încadra într-o fișă Gant sau alt instrument de planificare exactă. În tot ce facem putem să avem unele așteptări dar nu lucruri concrete, care se vor întîmpla. De aceea de fiecare dată cînd vom greși ni se va aminti să lăsăm ceea ce facem și să ne apucăm să facem ceea ce fac toți, ceea ce este sigur.

Uneori ca să faci o schimbare sau un lucru în care crezi ai doar încrederea în forțele proprii, și pentru tine aceasta trebuie să fie de ajuns.

*Imagine de Victor Timotin

Îți place ce scriu ? Abonează-te prin e-mail sau facebook.

One response to “Da-o in bara din prima”

  1. […] Articole asemanatoare: Da-o in bara din prima […]