Categories
Personal Development

Cum de rezist?

Sunt momente când îți dorești să renunți și nu ai forțe să mergi mai departe. Este normal, te oprești și încerci să realizezi ce poți să faci ca să ieși din situația creată. Astfel te focusezi pe lucrurile care depind de tine și pot schimba înspre bine situația.

Nu mă întreb în astfel de situații de ce se întâmplă lucruri neplăcute cu mine, dar îi mulțumesc vieții pentru încă o oportunitate pentru a mă manifesta. Îmi dovedesc, iar și iar, că nu există profesionalism sau perfecțiune, de fapt ne aflăm pe un platou și când suntem pregătiți trecem pe următorul. Sunt sigur că nu există o linie de sfîrșit, toată viața este o continuă schimbare și momentul când să ne oprim este ales doar de noi.

Cum să reziști? Nu este o rețetă pregătită din timp, care să te ajute la orice. De fapt, este o combinație a experiențelor trecute, care acumulate îți permit să te adaptezi și să găsești soluții noi. Viața este foarte imprevizibilă și nu poți să fii pregătit de orice, dar este sigur că ea te provoacă și te încearcă. Nu mai este sens să te opui încercărilor vieții, fiindcă este bine să fii mereu deschis să găsești soluții creative și noi.

*Mulțumesc Unsplash.com, pentru imagine.

Îți mulțumesc ție că ai fost pe aici, sper să revii curând.

Îndemn: Nu înceta să înveți și să fii curios, caută răspunsuri și primește plăcere.