Construiește o afacere

Începi să construiești o afacere de când te naști.

Detaliile ca business plan, contabilitate, vânzări, resurse umane, logistică, activitate operațională sau celelalte, încă nu le cunoști, dar totuși TU ești inima la orice.

Poate nu te recunoști ca un mecanism atât de complex și important, dar tot se face cu ajutorul oamenilor.

Oamenii au puterea de a crea. Tu ai puterea de a crea. Crează-ți propria afacere investind în tine, fiindcă tu ești o afacere. A-F-A-C-E-R-E.

Orice nu ai spune, nu te pot crede. Orice scuze (argumente) nu ai aduce, nu  te pot înțelege. Ai o viață și de tine depinde, dacă vei fi gata să observi următoarea oportunitate, care o să apară în viața ta, sau o vei lăsa să treacă pe alături. În fiecare zi se deschide o afacere și tot în această zi se închid alte nouă (9). Indiferent de ce se întâmplă, oameni capabili și inteligenți sunt căutați pe orice vreme.

A fi flexibil, a gestiona afacerea, a te gestiona pe tine înseamnă: a fi în trend, a căuta noi piețe, a investi în cunoștințe, a interacționa cu cât mai multă lume, a îți ține cuvântul, a îndura greutăți, a păstra ATITUDINEA pozitivă, a fi loial, a fi moral și etic, a avea coloană vertebrală, a fi fluent în gândire și acțiuni, a avea o strategie clară, a avea o viziune, a lua decizii (și grele inclusiv), a începe cu lucruri mărunte și a le aduce la perfecțiune!!!

Construiește o afacere începând cu tine, cu lucrurile mărunte, pînă atingi perfecțiunea. Dormi. A doua zi ia-o de la început. Perfecțiunea este de neatins, dar merită călătoria și efortul, fiindcă perfecțiunea suntem noi.

*Mulțumesc Unsplash.com, pentru imagine.

Îți mulțumesc ție că ai fost pe aici, sper să revii curând.

Îndemn: Nu înceta să înveți și să fii curios, caută răspunsuri și primește plăcere.