Categories
Social

Cinci, sase, sapte – Te iubesc constant

“Ne permitem deci să prezentăm şi următoarele modalităţi de a spune “te iubesc“. Fiindcă în postările anterioare am scris doar patru din ele.

Unu şi doi aici, trei şi patru aici.

5. Unele persoane se simt mult mai bine să dea decât să primească. Le vine greu să ceară o favoare deosebită. O cale eficientă de a depăşi acest obstacol este de a oferi soţiei sau soţului ceea ce şi-ar dori. Cineva a luat 52 de plicuri şi a făcut 52 de bileţele cu lucruri despre care credea că ar fi dorite de soţia lui. A introdus câte un bileţel în fiecare plic şi, în fiecare sâmbătă seara, soţia avea dreptul să aleagă un plic.

6. Gândiţi înainte de a vorbi! “Tonul ridicat scade aprecierea şi consideraţia. Ieşirea din fire distruge prieteniile. Limba nestăpânită denaturează adevărul”, a spus Wiliam Arthur Ward. Cuvintele sunt arme. Ele pot inspira sau leza, pot vindeca sau răni. Căutaţi să vă cheltuiţi cuvintele măcar tot cu atâta grijă cum vă cheltuiţi banii. E bine să-i împărtăşiţi partenerului de viaţă felul cum vă simţiţi, însă în cuvinte alese cu grijă. Aşadar din nou: gândiţi înainte de a vorbi!

7. Trimiteţi semnale de iubie în mod constant. Adesea, gesturile mici au semnificaţii mari. Exprimaţi-vă dragostea prin gesturi mici de bunăvoinţă, amabilitate şi politeţe. ”
Dr. Emil Rădulescu, Alimentaţia Inteligentă

Leave a Reply

Your email address will not be published.