Categories
Personal Development

Ce scrisori să-ți scrii?

Există așa o platformă online interesantă și cu un potențial curios. Este vorba despre futureme.org, un site unde poți să-ți trimiți scrisori în viitor. 

Această platformă îți dă posbilitatea să vorbești cu potențialul tău din viitor. Să încerci să formulezi ce ai dori să realizezi și între timp în prezent să te gândești cum ai putea atinge cele propuse.

Ghicitul viitorului este la fel ca și trasul din arc. Dacă nu ai o țintă, orice suliță trasă zboară oriunde, face sunet, ceva lovește și probabil era ținta dorită. 

Ca să mărești șansele de succes este foarte important să țintești către ceva concret. Atunci când trimiți aceste scrisori încerci să te gândești cum vei fi și ce lucruri se vor schimba în viața ta. Încerci să stabilești cel puțin unul din viitorul posibil. Statisticile spun că cei ce încearcă să-și planifice viitorul își cresc șansele de succes. E cumva logic, ce obții atunci când nici măcar nu știi ce vrei? 

Destinația este la fel de importantă ca și călătoria, fiindcă sunt o mulțime de căi de urmat, dar doar câteva destinații, care ne vor aduce fericirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.