Categories
Personal Development

Aș fi avut mai multă încredere în instinctele mele…

Cînd vorbim de instincte ne gândim cel mai des la ceva lucruri supranaturale, pe care nu le putem controla. Poate este așa, dar oare le putem cunoaște mai bine?

Dacă eu sunt așa cum sunt și nu încerc să mă cunosc mai bine, cum oare am să pot să devin ceea ce îmi doresc? Consider că este imposibil să devii un altfel de om, dacă nu ajungi să cunoști și să accepți ceea ce ești. Mai cred că o bună parte a timpului nostru este bine să fie dedicat proiectelor personale și hobby-urilor. Datorită lor petrecem mai mult timp cercetând ceea ce reprezintă instinctele noastre.

Putem începe cu pași mici și să vedem ce ne reușește. Este critic și foarte important să înțelegem cât de esențiale sunt aceste lucruri pentru personalitatea noastră și persoana care dorim să devenim.

Instinctele fac legătura între trecutul, prezentul și viitorul nostru. Omitem una din etape și nu mai putem aduna imaginea completă.

Dacă aș fi avut mai multă încredere în forțele proprii aș fi scris mai des, aș fi ales o facultate în arte, aș fi construit o cu totul altă viziune asupra lumii. Sunt aici și datorită instinctelor am ajuns să fiu. Nu sunt perfect și nici pe departe 100% contectat cu mine, dar sunt sigur că am progresat.

Să nu te asculți pe tine este mazochism.

Inspirat de 99U.

*Mulțumesc Unsplash.com pentru imagine.

Îți mulțumesc ție că ai fost pe aici, sper să revii curând.

Îndemn: Nu înceta să înveți și să fii curios, caută răspunsuri și primește plăcere.