Categories
Personal Development

26

Am împlinit 26 de ani și această aniversare a fost cu adevărat deosebită. Nu a fost o sărbătoare cu muzică și multă lume, cum îi place neamului moldav, dar a fost o sărbătoare de suflet. Mă simt împlinit și îmi dau seama că am progresat. În ultimul an am înțeles următoarele:

  1. Sunt o persoană creativă și simt nevoia să îmi dezvolt această latură. Nu sunt sigur cât de mult o voi dezvolta, dar timpul va arăta. Îmi place să îmi realizez ideile, iar arta îmi poate permită să fac aceasta. Am o experiență în vânzări și în lucrul cu antreprenorii și combinând arta cu această experiență, cred că voi fi mai constructiv. Studiez designul și sunt fericit de fiecare nouă lecție, parcă am din nou 6 ani, când am mers pentru prima oară la școală. Mă bucură fiecare mic succes și lucru nou aflat. Am impresia că dragostea față de artă a rămas inhibată undeva în anii copilăriei. Fie că nu am avut unde să o manifest, fie nu i-am acordat mare importanță. Chiar și când scriu aceste rânduri mă învăluie emoții pozitive. Nu pot să înțeleg de ce sunt atât de mândru, fie că mi-am recunoscut acest lucru, fie de ce el îmi oferă. Cred că a fost ceva demult râvnit și abia acum a căpătat o formă.
  2. Lucrurile mici se fac cu o dragoste deosebită. Mi-am demonstrat de foarte mult ori că lucrurile mari sunt create din lucrurile mici. Dacă vom lucra cu o dragoste deosebită asupra lucrurilor mici și cele mari vor fi așa. Este foarte greu să realizezi aceasta, dar ca și orice lucru important merită. Oricine poate vorbi despre lucruri mar, dar nu oricine va fi capabil să demonstreze dragoste în lucrurile mici. Încercați și atitudinea față de ce faceți vi se va schimba.
  3. Familia este pe primul loc, iar pentru a fi o familie fericită este nevoie să investim resurse în aceasta. Aș compara familia cu o afacere socială, în care toți au de câștigat, dar profitul nu este pe primul loc.
  4. În acest an am înțeles cât sunt de importanți oamenii care te înconjoară. Ei te formează și pot să te ridice sau să te îngroape. 🙂 Așa sunt oamenii, este bine să alegem conștient cu cine petrecem timpul.
  5. În final am un sentiment de siguranță, că știu în ce direcție merg și sunt plin de entuziasm că știu ce mă așteaptă.

Pot spune că sunt la un nou început și aceasta mă face fericit. La încheierea a celui de-al 26-lea an de viață, cred că pot să spun cu mai multă încredere ceea ce vreau de la viață și ce nu. În ultimii ani mai mult am renunțat la lucruri, decât să adun unele noi. Acum nu voi mai aduna, dar voi construi și voi împărți cu cei ce mă înconjoară.

Le mulțumesc celor care mi-au fost alături și m-au susținut, fără ei nu avea să ajung unde am ajuns.

*Mulțumesc Unsplash.com pentru imagine.

Îți mulțumesc ție că ai fost pe aici, sper să revii curând.

Îndemn: Nu înceta să înveți și să fii curios, caută răspunsuri și primește plăcere.